Dag 31: vervlechting

Dank dat we op visite mochten komen. Blijf doorgaan met het vervlechting en vernieuwen van de kunst, we hebben het nodig!
Tim


Beste Freek en Hella, Bedankt voor de openhartige tentoonstelling. Mooi! In 2008 heb ik jullie persoonlijk mogen begroeten en spreken bij een lezing die jullie gaven in Baarn bij een cursus die ik gedaan heb van Erwin Wieringa, Partners in Policymaking, voor mensen met een beperking en ouders van kinderen met een beperking. Jullie vertelden toen over jullie zoon Jork en kleindochter.  

Zo vol liefde en vertrouwen! Het heeft mij geschokt toen ik las dat jullie kleindochter is overleden ondanks de operaties en alle goede zorgen. Ik deed destijds de cursus om onze dochter met Down Syndroom te helpen een zo volwaardig mogelijk leven te laten leiden. Inmiddels is zij 17 en leidt het leven wat wij zo graag voor haar wilden en waar wij ons hard voor hebben gemaakt. Mede door de lezingen tijdens Partners in Policymaking. Ook die van jullie! Dankjewel! Ontzettend veel liefde en sterkte gewenst voor jullie en jullie familie. Geniet van het leven. Maar dat doen jullie!
Hannie