Stemmen voor de Top 2000 – Blijf Bij Je Wijf

Vanaf vandaag, vrijdag 1 december is de stemweek geopend voor de Top 2000 op NPO radio 2. Sinds jaar en dag staan er twee Freek de Jonge nummers in de vaste lijst van duizenden liedjes waaruit gekozen kan worden. Deze twee belanden ook steevast in de Top 2000.

Het zijn ‘Leven na de dood’, een bewerking van Bob Dylan’s ‘Death Is Not The End’ waarvoor Freek de vertaling maakte. Samen met Robert Jan Stips zong Freek dit nummer voor eeuwig de hitparade in.

Tweede vaste waarde is De Vondeling van Ameland in de uitvoering van Boudewijn de Groot. Freek schreef de prachtige tekst en Boudewijn de lyrische en vloeiende melodie. Een onvergetelijk en aansprekend lied.

Ongetwijfeld zullen deze twee toppers weer deel gaan uitmaken van de beste 2000 liedjes waar duizenden stemmers op hebben gestemd.

Het is tijd om daar een derde aan toe te voegen. Hoe mooi zou het zijn als de nieuwste, nu al legendarische en potentiële hit Blij Bij Je Wijf in de Top 2000 zou komen?  Zet Blijf Bij Je Wijf van Freek & De Jonges in uw Vrije Keuzelijst en zorg ervoor dat deze frisse en originele cover nieuw in de lijst verschijnt!!

Bekijk hier de stemoproep van Freek & De Jonges

 

Stemmen kan via https://www.nporadio2.nl/nieuws/16097/stem-nu-voor-de-top-2000-2017

Stemmen kan van 1 t/m 8 december. De Top 2000 is te horen van 25 t/m 31 december op NPO Radio 2.