NPO Podcastfestival met Kick van der Veer en Freek de Jonge

Op 10 oktober is er het allereerste NPO Podcastevent! Hét evenement voor jou, de liefhebber van podcasts. Kom in contact met je favoriete podcastmakers, luister naar live-opnames van podcastafleveringen, stel vragen en deel tips met andere podcastliefhebbers. Het NPO Podcastevent is er voor alle liefhebbers van podcasts in Nederland. Zien we je daar?

Het event met vele verschillende podcasts specials vindt plaats op 10 oktober in Tivoli Vredenburg, Utrecht

Speciaal voor het NPO Podcastevent neemt Kick van der Veer cabaretier Freek de Jonge mee naar het TivoliVredenburg. Andermans Veren is bijzondere kleinkunst en cabaret, samengesteld door kenner Kick van der Veer. Hij voorziet alle inspirerende fragmenten en muziek van deskundig commentaar en vervult een gidsfunctie voor liefhebbers van dit genre.

Voor het NPO Podcastevent pakt Andermans Veren uit met een interview met Freek de Jonge. Kick zal met De Jonge praten over zijn nieuwe boek “Kom Verder”, het eerste deel van Freeks memoires, dat gaat over de geschiedenis van zijn voorouders. De podcast van Andermans Veren luister je hier.

Informatie en kaarten via https://podcastevent.npo.nl/programma/andermans-veren
Aanvang 18.15 uur.

Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang.