Freek de Jonge 29 maart in Carré met De Canon

In maart 2020 staat Freek de Jonge wederom in Carré met zijn voorstelling De Canon, waarin hij oude klassiekers laat terugkomen.

Tijdens ‘De Week van Freek’ ter ere van het 100-jarig bestaan van de Haarlemse Schouwburg was een avond uitgetrokken voor de grote verhalen. In samenwerking met het Haarlems Dagblad is het publiek gevraagd om een lievelingsverhaal uit zijn oeuvre te kiezen. Dit leverde een heuse top-tien op waaruit Freek een keuze heeft gemaakt.

De voorstelling was voor hem een verrassend groot genoegen om te spelen en het publiek was laaiend enthousiast. Dit heeft Freek doen besluiten om die grote verhalen te gaan spelen onder de titel De Canon.

Wie de definitie van canon leest begrijpt dat er geen passender titel voor dit programma te bedenken is. Alles wat u uw kinderen en kleinkinderen zou willen laten horen zit er in. Van hilarisch tot diep, van klassiek tot nieuw, van leerzaam tot opruiend. De Spin, het Kistje, De Morgenwijding en zo zou hij nog wel uren door kunnen gaan. Fris uw geheugen op en ervaar hoe actueel de verhalen nog zijn.

Zondag 29 maart om 15.00 uur
Kaarten uitsluitend verkrijgbaar via Koninklijk Theater Carré! Hoed u voor malafide kaartverkopers.
https://carre.nl/voorstelling/freekdejonge