Freek de Jonge en Danny Vera schieten Oostkerk Middelburg te hulp – PZC 31 juli

Zowel Freek de Jonge als Danny Vera treedt binnenkort op in de Oostkerk in Middelburg om het noodlijdende podium te ondersteunen. Een groot deel van de opbrengsten uit de kaartverkoop schenken zij aan de Oostkerk.

Freek de Jonge speelt op dinsdag 18 augustus om 20.00 uur zijn nieuwe voorstelling Asociale afstand, geïnspireerd door de gebeurtenissen van de afgelopen maanden. Hij vertelt een filosofisch sprookje over ‘Mondkapje en de wolf in het bos’.

Danny Vera verzorgt – na zijn inhaaloptredens in september – vier benefietconcerten in de Oostkerk: op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. Beide avonden speelt hij om 19.00 en om 21.30 uur. 

De kaartverkoop begint maandag 3 augustus om 11.00 uur voor de donateurs van de Oostkerk. De resterende kaarten gaan een etmaal later in de verkoop:

Het podium verkeert door de coronacrisis in acute geldnood en heeft enkele tienduizenden euro’s nodig om de zomerperiode te overbruggen. Er zijn ook andere acties op touw gezet, zoals de verkoop van stoelen en het uitbaten van een tijdelijk restaurant.

Lees het artikel via de PZC