13 mei: Zondermeer in Carré

Beste Carrébezoeker

Ter afronding van de promotietour de voor de cd ‘Zonde’ sta ik na jaren van afwezigheid 13 mei weer eens op de planken van ons geliefde theater Carré met Zondermeer. Het is dan vrijwel veertig jaar geleden dat ik voor het eerst, samen met Bram Vermeulen, Thé Lau, Jan de Hont en Harry Heeren in serie in Carré stond. Dat was met de Neerlands Hoop Express.

‘Zondermeer’ is een vrolijke mix van conferences en muziek. Speciaal voor de gelegenheid wordt de viermansband olv bassist Reyer Zwart, met Jan van Bijnen gitaren, Maurits Fondse toetsen en Rowin Tettero slagwerk uitgebreid met blazers en strijkers.

Behalve liedjes van de veelgeprezen cd Zonde zullen ook enkele grote hits (De Vondeling van Ameland, Quo Vadis) langskomen en ook zing ik een liedje van Bram (De Steen) voortuitlopend op een project later dit jaar.

De conferences zullen naast klassiekers als De Loods en De Estafette en bestaan uit geïmproviseerde reacties op het eerbetoon van mijn collega’s op 7 april tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Het wordt een boordevolle, gedenkwaardige avond, dat beloof ik u.

Graag tot 13 mei.

Freek de Jonge

RESERVEER NU VOOR DEZE VOORSTELLING